Friday, 26 August 2011

DOODLE..??

ASSALAMUALAIKUM...

DOODLE...kalau sape yang tak tahu lagi,doodle ertinya ialah lukisan..same je ngan drawing, cuma kalau sebut doodle cm gempak ckit kot, sbb trend skrg bnyk org suke doodling benda2 cute..hehe...

Ehem..tp apa plak kaitan doodle ngan blog CIK SEW&CIK BAKE ni kan..ada lg sorg CIK ke join blog kami ni..?? ehh..tak2..sebenarnya CIK SEW selain suka menjahit, CIK SEW suka melukis juga ye ^___^..tu mmg minat dan bakat CIK SEW dari kecik....so CIK SEW pn tak ketinggalan nak doodle2 jgak walaupun da lame tak melukis..meh tgok hasil doodle dari CIK SEW..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
*yg ni first request dr CIK BAKE 


* ni pn CIK BAKE yg request jgk untuk 
birthday card adik CIK BAKE..heee..

Hehe..mmg CIK BAKE je yg request sbb mmg CIK SEW xpernah pn wat untuk org lain, sebelum ni pn CIK SEW suke2 je wat..skali CIK BAKE berkenan pula...ni pn collaboration dari kami berdua..CIK SEW wat lakaran dlu..kemudian CIK BAKE ikut blik gune pen...hehe..kami mmg suke berganding bahu..heee

p/s: kalau ade yg berminat dengan hasil doodle CIK SEW bole jgk request ye, jgn segan silu..

LOT'S OF LOVE from CIK SEW&CIK BAKE

No comments:

Post a Comment